Reparații prelate Cluj

Din 2021 vă putem oferi și serviciul de reparații prelate la atelierul din Gilău, județul Cluj.  Același tip de lipire cu pana caldă este valabil și pentru membrane termoizolante. După materialele din care sunt făcute, există trei tipuri de prelate: din pânză (ţesute), polietilenă (fire presată) şi poliester impregnat cu PVC (polyplanul fabricat industrial). Noi pe acestea ultimele, cele industriale, le sudăm și reparăm – la celelalte e mai complicat.

De asemenea, sudăm folii cristal de marginea din prelată PVC cu capse și bride, tivim și întărim prelate cu robot Leister prin termo-sudură. Tariful nostru standard este de 5,5 lei per metru liniar la lucrări medii (în jur de 40 ml), iar pentru termosuduri mai mici sau mai mari, tariful se negociază funcție de specificul lucrării. Serviciul este disponibil pentru persoane juridice (firme de transporturi, logistică sau publicitate), cu programare.

Prețul foliei crystal 800 (0,8mm grosime) este de 27 lei/mp, dar nu ținem bucăți pe stoc și nu cumpărăm decât la rolă (minim 38 mp). De asemenea, vă putem suda suprapuneri pentru meshuri, facem tiv + batem capse la bannere și întărituri la diverse pancarte.

Termosudură 5,5 lei/ml

Capse diametru interior 10 mm – 1,5 lei/capsa
Capse diametru interior 12 mm – 2,0 lei/capsa
Bride ovale bătute în prelată – 4,5 lei/bucată

Există două variante de lipire a prelatelor din PVC: prin sudură CIF (abrevierea pentru utilaje pe Curent de Înaltă Frecvență, procedeul fiind asemănător cu sudarea metalelor) sau termo-sudură, adică lipire cu pană caldă. Dacă pentru confecționarea prelatelor cea mai bună metodă este lipirea CIF, utilajele de acest tip sunt foarte mari și nu există variante mobile, pe care meseriașul să le poată lua ca pe o trusă de scule și să meargă cu ele la fața locului.

Deci ar trebui să dați jos de pe camion prelata, sau să dați jos de pe structură cortul, pentru a fi reparat. În schimb, la utilajele cu pană caldă, există atât roboți de sudură pentru lucrul în hală sau pe suprafețe drepte, cât și pistoale (heat-gun, pe jos în imaginea din dreapta, în plan secund faţă de roboțelul Leister) ușor de transportat la fața locului, de aceea am preferat să utilizăm această metodă de lipire a prelatelor și membranelor din PVC pe care le confecționăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.