Santier în lucru

Orice şantier trebuie să afişeze într-un loc public un panou cu datele de identificare a lucrării. Legislația în vigoare precizează că dimensiunile panoului cu SANTIER ÎN LUCRU sunt: cel puțin 60 x 90 cm, iar înălțimea literelor va fi, de asemenea, de cel puțin 5 cm.

Panoul nu poate fi o simplă coală de hârtie (chiar A1), ci trebuie confecţionat din materiale rezistente la intemperii (polyplan, PVC sau bond – aluminiu compozit) şi să fie afişat la loc vizibil pe toată perioada lucrărilor. Conform modelului stabilit prin Ordinului MLPAT nr. 63/N din 11 august 1998, elementele pe care trebuie să le conțină un panou de șantier sunt:

  • Imagine cu vederea de ansamblu
  • Denumirea și adresa investitiei
  • Beneficiarul lucrării
  • Proiectantul general
  • Constructorul
  • Nr. de autorizație și emitentul
  • Data începerii proiectului
  • Data finalizarii proiectului

Vederea de ansamblu poate fi: fotografie după machetă, o perspectivă sau o faţadă reprezentativă (principală) a investiţiei. Unele firme combină panoul de șantier cu plăcuțe de avertizare (vezi imaginea alăturată), iar alţii îl printează pe o pancartă. Noi realizăm și îţi trimitem GRATUIT un panou de şantier format standard (60×90 cm, imprimat pe polyplan) completat cu datele tale, la adresa indicată de tine – în schimbul afişării reclamei noastre în partea de jos a panoului.

Trebuie să ne trimiţi datele pe adresa de mail office@prelate.info, să precizezi cu ce curier lucrezi, să confirmi macheta şi apoi să achiţi transportul. Dacă dorești să ridici singur panoul din Cluj, Oradea sau Timişoara, pentru a evita costul expedierii pe curier, te rugăm să suni la numărul de telefon 0770 33 22 30. În două zile lucrătoare primeşti pancarta 60 x 90 cm (azi confirmăm datele și o imprimăm, mâine o expediem), o afişezi într-un loc vizibil şi ai scăpat de grija sistării lucrărilor.

Nu te spamăm cu reclame și tot felul de oferte, ce vrem noi este să ne promovăm afacerea. Şi poate, cunoscându-ne, vei mai dori şi alte produse de la noi: veste personalizate, panouri de promovare (vezi imaginea de mai sus), plăci de interzicere sau de avertizare pericole. Pancarta imprimată pe polyplan este gratuită, iar pentru un panou serios de dimensiuni mai mari, care poate fi refolosit şi la alte lucrări, îţi putem face o ofertă. Cereri pe mail office@prelate.info sau WhatsApp 0770332230, răspundem pe loc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.