Închideri terase cu folie transparentă

Cel mai căutat produs al sezonului de toamnă (dar și de primăvară, când ploile revin din abundență) este folia transparentă pentru închis terase. Aceste închideri relativ ieftine și spectaculoase, impropriu numite și pereți antivânt, protejează de intemperii ușoare terasa sau foişorul dvs, fără a afecta luminozitatea spațiului interior.

Închiderile cu bride și capse încadrând folia transparență reprezintă cele mai accesibile soluții, extrem de eficiente, în același timp. Înainte de comandă se fac măsurătorile pentru folia transparență cu bride și capse. Se va măsura din mijlocul stâlpilor, apoi se adaugă 2,5 cm pe fiecare latura cu butoni (stânga, dreapta și sus).

Următorul pas este calculul suprapunerilor și măsurarea spațiului de jos unde dorim să punem un jgheab de scurgere a apei sau protecție la intemperii. Toate aceste măsurători se fac pentru fiecare „geam” de folie în parte.

Închideri terase Cluj

Închiderile pentru terase și foișoare reprezintă o soluție rapidă, practică și economică pentru închiderea structurilor din lemn. Principalul avantaj al foliei transparente crystal de 0.8mm, cu butoni și cu bride, este că se poate adapta aproape oricărui format de foişor sau terasă. Mai mult, aceste sistemele de închidere a teraselor și foișoarelor sunt cele mai simple sisteme de protecție împotriva intemperiilor uşoare.

Uită de aceste griji și comandă chiar acum produsul preferat, pentru a fi în siguranță! Structura rulourilor este formată dintr-o folie PVC transparent cu o întăritura din polyplan pe margine. Capsele sunt aplicate la o distanță de 30 cm unele față de altele. Dimensiunea este variabilă, aceste produse putând fi confecționate pe înălțimi și lungimi foarte mari, deoarece sunt ușoare și nu depind de o structură costisitoare.

Indiferent de produsul pe care ți-l doreșți, orientează-te pe cât posibil către o calitate superioară a materialelor, pentru a avea parte doar de surprize plăcute. În plus, raportul calitate-preț pe care ți-l punem la dispoziție este unul echilibrat astfel încât, deși poți face economii însemnate, nu trebuie să faci rabat de calitate ca să te poți bucura de rezultate impecabile. Contactează-ne chiar azi pentru un calcul de preț la terasa ta, este gratuit!

Folia transparentă crystal imită geamul și protejează spaţiul de zapadă, frig, ploaie sau curenţi de aer și praf. Oferă, de asemenea, un climat plăcut pe timp de iarnă. Rulourile transparente nu sunt afectate de vântul puternic, indiferent de intensitate. Materia primă pentru rulouri este importată din Grecia și se asamblează la atelierul nostru din Gilău, lângă nodul de autostradă spre Cluj. Oferim termen de garanție de 2 ani pentru rulourile transparente și de 3 ani pentru montajul făcut de noi. Informatii la telefon 0770 33 22 30.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.