Închideri terase Cluj

De anul acesta clujenii de la Colorim vă pun la dispoziție o gama variată de produse și servicii pentru închiderea terasei sau foișorului dumneavoastră. Dacă aveți o terasă cu stâlpi de lemn, cea mai convenabilă soluție de a o proteja contra intemperiilor (ploaie, vânt) este o închidere uşoară, ce intră în categoria amenajărilor temporare – nu necesită autorizaţie de construcţie.

Aşadar, dacă aveţi de gând să protejaţi, să semi-închideţi o terasă ori un balcon în Cluj, Oradea sau în judeţele limitrofe, puteţi apela cu încredere la numerele afişate pe prelate.info pentru a discuta din timp detaliile ofertei. Oferim mai multe variante de închideri, de la cele mai simple, pe care le puteţi face chiar în regie proprie, până la variante mecanizate sau automate.

Închidere terasă Oradea cu capse şi bride

Cea mai economică variantă de închidere a unei terase pe timp de iarnă sau primăvară este cea cu folie transparentă (tip crystal de 0.8mm, cu protecţie UV) prinsă pe stâlpii de lemn ai terasei sau foişorului. Deoarece capsele nu ţin în folia transparentă, aceasta este întărită (prin termosudare) cu prelată PVC în culorile standard, la alegere, alb, gri sau maro.

Pe stâlpii de grosime până în 10 cm se va pune un singur rând de bride, iar foliile se vor suprapune, în timp ce stâlpii mai laţi de 10 cm suportă şi două rânduri de bride cu folii alăturate. Capsele se montează pe folie perimetral, la o distanţă uzuală de 45-55 cm una de alta. Închiderile de terase de acest tip pleacă de la 75 lei+T VA/mp, fără montaj, ajungând până la 120 lei cu TVA şi montajul inclus.

Rulouri cu tambur

Rulourile cu tambur sunt următoarea variantă recomandată de noi, ca si complexitate, pentru protecția teraselor și foișoarelor împotriva intemperiilor. Folia transparentă cristal se derulează de pe ax cu ajutorul unei manivele și apoi se agață în două cârlige montate în partea de jos.

Fusta suplimentară de 25 cm, din partea de jos a foliei, funcţionează ca o protecţie pentru prag, dirijând apa care se va scurge, după cum vedeţi şi în imaginea de mai sus. Acționarea tamburului se poate face manual, cu o manivelă, sau cu ajutorul unui motor electric (cost suplimentar 140 euro).

Rezistenţă la vânt: clasa 5 Beaufort. Aceste rulouri se pot combina (în locaţiile unde nu e nevoie decât de „ochi de geam” fix) cu panouri casetate. Există rulouri cu casetă standard (max 2,5 x 3m) și rulouri cu casetă maxi (3 x 4m), la care prețurile/mp diferă.

Panourile casetate

Se mai numesc și rulouri casetate, deoarece se pot confecționa în combinație (rulouri simple + panouri casetate), sau rulouri la care folia transparentă culisează prin ghidaje laterale de aluminiu.

Aceste ghidaje vin standard în culorile alb sau maro, iau optional se pot vopsi în orice alte culori (contra-cost). În următorul articol vom prezenta și sistemul cel mai complex, al rulourilor Zipp acționate electric. Indiferent ce închidere alegeţi, nu este obligatoriu să faceţi şi montajul cu noi. Pentru orice produs din gama prelatelor pentru închideri de terase, comandat la COLORIM, există varianta livrării prin poştă rapidă / curier rapid. Primiţi în pachet toate elementele necesare montajului, iar în cazul în care nu vă descurcaţi, puteţi apela la reprezentanţii noştri regionali.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.