Prelate și copertine de calitate

Materialele de calitate folosite pentru fabricare de prelate și copertine sunt textile impregnate cu PVC prin polimerizare de adiție, 100% impermeabile și rezistente la condiții climaterice extreme, acoperind o plajă de temperaturi cuprinsă între -30 C și +70 C.

Aceleași textile impregnate cu PVC, cu diferențe de gramaj (după destinație), pot fi destinate fie confecționării prelatelor pentru camioane (680-900 gr/mp), diverselor copertine (560-640 gr), pergole sau acoperiri de hale și suprafețe agricole.

Disponibile într-o varietate de gramaje, lățimi și culori, prelatele oferă astfel posibilitatea alegerii materialului optim adaptat fiecărei aplicații în parte. Gramajele și lățimile standard sunt: 630, 640, 670 și 900 gr – Panama. Lățimile standard sunt: 2.5m; 2.7m și 3m.

Există și în varianta FR (corespunzând standardelor de rezistență la foc). Spre deosebire de materialele ieftine, import China, cele de firmă oferă garanția unei prelucrări de calitate, datorită CTC și a caracteristicilor testate în timp: lipire excelenta, folosind aparate CIF (cu curenți de înaltă frecventa) sau prin termosudare cu pistol sau robot, capsare, şamd.

La COLORIM găsiţi toată gama de prelate pentru acoperit piscine, prelate închideri terase sau prelate pentru copertine. Pot fi personalizate cu logo-ul firmei dumneavoastra in diferite moduri: autocolant, print, serigrafie sau termotransfer. Sunt finisate cu toate accesoriile necesare, capse, bride, chingi, în funcţie de nevoile clientului. Telefon 0770332230 sau mail pe contact@colorim.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.