Ce facem și ce nu

Pentru că am avut o perioadă plină, trebuie să precizăm din start câteva aspecte privitoare la activitatea noastră. În primul rând, deși intră în categoria soluțiilor temporare (sau mobile) pentru închiderea teraselor, lucrările confecționate și montate de noi necesită precizie. De aceea, suntem nevoiți să refuzăm urgențele – mai ales cele neplătite – pentru că graba și precizia nu prea sunt compatibile.

În plus, ca firmă mică, nu putem satisface exigențele persoanelor fizice. La noi orice deplasare și măsurători costă, deoarece aceste cheltuieli trebuie achitate suplimentar, astfel încât să acopere regia societății. Cum aparatura de lucru și echipamentele utilizate la COLORIM sunt destinate în principal nevoilor firmelor, adică putem realiza o gamă largă de produse personalizate și imprimate cu diverse logo-uri, suntem nevoiți să acordăm prioritate lucrărilor mari și complexe care ne permit să achităm la timp chirii și salarii.

De aceea trebuie să înțelegeți că vom da termene mai mari lucrărilor aparent mai simple, dar care nu intră în obiectul principal de activitate, fiind mai degrabă colaterale. Asta nu înseamnă că nu vrem să vă servim. Pentru oferta de preț este nevoie să ne transmiteți lațimea x înălțimea ruloului sau foliei dorite de dvs și tipul de acționare, manual sau electric.

De asemenea, dacă doriți lucrarea cu montaj efectuat de noi sau în regim propriu; pentru montajele făcute de noi în Cluj, Oradea, Toplița și împrejurimile acestor localități, oferim factură și garanție pe lucrări. Vă invităm să comparați prețurile de pe piață și apoi să contactați Colorim pentru detalii. Între diversele ateliere de garaj și intermediari puși pe căpătuială, noi vă oferim un preț corect și o calitate garantată de faptul că suntem producători direcți.

Vă putem da soluții rezonabile, putem oferi și servicii premium (cu deplasare, măsurători, consultanță și montaj la locație), dar în același timp vă putem livra produsul pe curier cu instrucțiuni de montare în regim propriu – asta dacă aveți cât de cât cunoștințe tehnice și sculele potrivite pentru aceasta. În acest fel puteți economisi niște bani și beneficia de un produs premium într-un timp mult mai scurt.

În rezumat – ce soluţii vă oferim pentru închiderea terasei sau balconului dumneavoastră? Sticla glisantă, rulouri şi folii transparente, în această ordine, după aspect, durabilitate şi calitate. Rulourile sunt, în ordine descrescătoare a complexităţii: rulouri ZIP, rulouri casetate sau simple şi se pretează suprafeţelor perfect drepte, în timp ce folia cu capse şi bride poate fi croită și în forme atipice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.